Alla inlägg den 4 januari 2008

Av poppan - 4 januari 2008 22:43

Kom hem vid åtta idag, mathandlat nyss.
Har varit med Amanda och Anna på junibacken, det var jätte trevligt.

Det var jätte mkt folk där, mest ryskar. De kommer ju nu, det hade jag förbrett mig med. Haha. Amanda är Annas barn, och Anna är Kurres pappas syster. Det var jätte trevligt att vara med de idag, Amanda är jätte söt och snäll och stark, det måste jag säga. Träffade mamma och pappa i coop fourm ( hur det nu en stavas ) idag. Vi mathandlade lite, och senare käkade vi på donken, och sedan fikade. Så det var rätt mysigt.

Jag tycker väldigt mkt om mina nya baggie, och min stuprör. Gash, de är jätte fina båda två, må jag säga. Ska väl lägga mig lite tidigare i kväll, typ 24 eller ngt. Brukar vara uppen till 4, så idag får det bli lite tidigare, som det blev igår också för att jag var tvungen att vakna 6 imorse.
Men nu somnade jag, haha. Ska sova nu dåva, puss och god natt darlings <3

Av poppan - 4 januari 2008 21:50

Jag förstår mig inte på, när det gäller kärlek så förstår jag inte vad människor ser hos kärleken. Det är ju så jävla svårt att hitta "den rätte".
Den man verkligen bryr sig om, den man verkligen älskar på riktigt.
Den man vill leva resten av livet med, såsom det känns den stunden.
Jag är så trött på att alla skriver till sina älskade, jag älskar dig gumman, du är mitt allt trots att man liksom varit tillsammans knappt i en vecka.
Jag blir trött på sånt, för mig är det ingen äkta kärlek. Det är så jag känner, tycker och tänker om saken. För det mesta så är kärleken slöseri på tid,
det tar en jävla lång tid tills man hittar den man verkligen känner och som betyder allting, det kan vara så att man aldrig hittar den rätte. Man hittar en ung fin man, étt fingerknäpp så är man gift med det orätta.
Det är inte så jag hade tänkt mig kärleken, för mig skulle kärlek vara något älskvärt men så hatfullt på en och samma gång.

Så min fråga lyder såhär : " Är inte kärleken till för att göra en lycklig ? "
Kärleken suger, när man verkligen vill ha någon och dela exat allt med så försvinner tanken om en.

Det är så knäpp, att man blir så jävla kär och lycklig i en person, man blir tillsammans och allt, spenderar all sin tid på kärleken - plötsligt är det slut, efter alla minnen man delat med personen. Plötsligt är de borta, allt man gjort. Bortglömt. Allt.

Ovido - Quiz & Flashcards